távreiki  Segítség a távollévőknek

Határtalan lehetőségeket rejt magában a reiki küldésének tértől és időtől való függetlensége. Ez azt jelenti, hogy ha segítségre van szükséged és nincs a közelben reikis, akivel felvehetnéd a kapcsolatot, de van egy telefonod, hogy felhívhass minket a 403-2617 számon, vagy beléphess az INTERNETbe, azonnali segítséget kaphatsz a Szolgálattól.

Milyen esetben tudunk segíteni:

Mit kell tenned?

Irj nekünk egy levelet az     címre, amelyben leírod

kéred a reiki segítséget.

Csatolhatsz egy fényképet is a reikizendő személyről !


Ha egy személynek kérsz reikit: A kért időpontban az adott személy lazítsa el magát (le is fekhet) egy csendes helyen és ne gondoljon semmire (ez valószínűleg nem fog menni eleinte), vagy hallgasson egy lazító meditatív zenét, melynek hullámain elringatózhat. A küldés húsz percig fog tartani. Szabad belealudni is.

Ha valamilyen eseményre kérsz reikit (vizsga, randi, stb.) akkor feltételhez kötve kérd a reikit, ne pontos időpontra: "a szóbeli matek felvételimre", "amikor találkozom a kedvesemmel", stb. és akkor a csúszás nem érdekes. Akkor is megkapod, ha vizsgát a jövő hétre halasztották, vagy ha nem tudtatok aznap találkozni.

Mi lesz utána?


 haza              A távreikiről olvashatsz a Sikeres Gyógyulások fejezetben  vagy itt: legutóbbi visszajelzések a távkezelésekről