Néhány visszajelzés a kapott távreikivel kapcsolatban.

      (várjuk őket a továbbiakban is')

 

Kedves Gyorgy!
A hatas fantasztikus,a macska szaladgal! Pedig allni sem tudott.Reszletes beszamolot a hetvegen küldök, mert most Bolzanoban vagyok es nagyon
körülmenyes emileznem.Helmut is sokkal jobban erzi magat es most lazasan keres valamilyen szamara logikus magyarazatot arra, amit atelt, mert mernök
leven ilyesmiben nem hisz.Ngyon köszönöm, lehet, hogy ismetelünk, ha a  hasvizet valahogy sikerül a cicabol eltüntetni.

Üdvözletem
Emi


 

Sziasztok!

 

Sz P Katalinnak hívnak ...áton lakunk, és szeretném a segítségeteket kérni. 23 hetes kismama vagyok és ezidáig minden jól alakult, de sajnos kiderült, hogy a méhlepényem fedi a méhszájat és ez vérzésveszéllyel illetve koraszülés kockázatával jár. A nőgyógyász azt mondta, hogy szerencsés esetben a méhlepény még elmozdulhat és ez lenne a jó. Nagyon megijedtem, mert egy másik nőnél ugyanez volt és 29 hétre meg kellett császározni. 3 hét múlva kell újra ultrahangra menni és akkor kiderül, hogy elmozdult-e a méhlepény vagy sem. Próbálok koncentrálni hogy mozduljon el, minden este próbálok arra összpontosítani, hogy nem lesz semmi baj, de egy kis plusz segítség is jól jönne. Már van egy 7 éves kislányunk és nagyon szeretném hogy egészségesen megszülessen a megfelelő időben a kistestvére is.

Előre is köszönöm a segítségeteket, remélem hogy nem lesz semmi baj.

 

Köszönettel: Sz P Katalin

 

Sziasztok!

 

Szeretném megköszönni a segítségeteket, szerencsére a méhlepényem jó irányba mozdult, és elmúlt a vérzésveszély, remélem, hogy így sikerül a babát kihordanom és egészségesen megszülnöm.

 Mégegyszer köszönöm a segítségeteket.

 

Sz P Katalin


 

Kedves Sipi!

 

Köszönjük az eddigi segítségeteket, és kérnénk, hogy ismét kapcsoljatok be mindkettőnket az esti reiki láncba, amennyiben mód van rá. Férjem június 16-án megy CT vizsgálatra, amit május végi, jún. elejei egyéb vizsgálatok fognak megelőzni.

Férjem K.Tamás, 67 éves, bpesti lakos, akinek melanóma daganata van, tüdőáttéttel. Nagyon izgulunk az eredményért.

 

Lenne még egy kérésem, illetve kérdésem, cicának is lehet kérni reikit? 16 éves Plüsi nevü cicánk mellénél, növekedő duzzanat van, és szeretnénk, ha az "csak" jóindulatu lenne.

 

Előre is köszönöm szépen.

 

Üdvözlettel:

B Judit

Kedves Sipi!

 

Köszönjük a reikit, és kérjük szépen ha lehet, továbbra is legyetek szívesek benntartani a láncban.

A jó hír, hogy a cicának a duzzanata nem múlt ugyan el, de az orvos megnyugtatott, hogy valószínűleg az előre haladott kora miatt fog inkább meghalni, mint a daganat miatt.

A rosszabb, hogy férjemnek azért kell a CT elött vizsgálatra mennie mert a veséjén talált valamit az orvos, (amit eddig sikerült titokban tartania) és a CT nem 16-án, hanem 17-én 9.30-kor lesz. Kérlek Benneteket reikizzétek legyetek szivesek, hogy ne legyen baja.

 

Előre is köszönöm, és megírom az eredményt ahogy megtudom.

 

Üdvözlettel:

B Judit

Kedves Sipi!

Nagyon szépen köszönjük a reikit, ismét segített! Most értékelte ki az orvos az eredményt, és javulás állt be, kontrollra csak fél év múlva kell menni.

Mégegyszer nagyon-nagyon szépen köszönjük.

Üdvözlettel:

B Judit

Kedves Reikit küldők Csapata!

Köszönjük a segítséget. A műtét nagyon jól sikerült, (igaz, hogy szerda helyett pénteken) de az orvos szerint "pipecül". Sikerült kivenni az egész daganatot.

Ezt a jó hírt csak most írta meg a férje, ezért írok késve, amiért elnézést kérek.

Mégegyszer köszönjük.

Üdvözlettel:

BJudit


 

2009. szeptember 16. 12:35 írta,.....a@hispeed.ch>:
Kedves
>     (_  o _   o
>     __) | |_) |
>     ........|....

Én már többször kértem reikit, ami tudom, hogy ellenszolgáltatás nélkül van, de szeretnék azért Nektek átutalni pénzt, a számlaszámot viszont nem tudom.Ha megtennéd, a válaszodban közölnéd.Jövő héten csütörtök este megint van egy repülőgéputam és vasárnap délelőtt szintén. Ezek mind olyan megnyugtató dolgok, van amikor nem érzek semmit,csak egyszerüen klassz a repülés, lehet, hogy enélkül a tudat nélkül is igy lenne, nem tudom????,ezzel nem vonom kétsége amit Ti csináltoki!!!!!!!!!!!
Válaszodat köszönöm.
üdvözlettel:
D P Ágnes

Kedves Ágnes!

Aranyos vagy, hogy törleszteni szeretnél, teljesen meg is értelek, de a reiki csak így, önzetlenül működik. Ha mégis tenni szeretnél valamit, hozz a pénznél komolyabb áldozatot: mondj le valamiről, ami tudomásod szerint is ártalmas neked, tudatosan változtass egy rossz tulajdonságodon, vagy éppen segíts egy tényleg rászorulón valamivel. Ha ismernélek, azt is meg tudnám mondani, hogy milyen változtatás lenne a legjobb, és azt is, hogy mi módon tegyed. Ha foglalkozol az enneagrammal (
www.enneagram.info.hu ) kaphatsz ehhez is segítséget.
Kérjed továbbra is bátran a reikit, nekünk öröm, ha segíthetünk!

Üdvözlettel   -- Sipi


Jó ezeket a REIKI-s történeteket olvasni, nekem is van héhány röviden leírom.

  _ Mióta REIKI-s vagyok a menstruációs "nehéz" napoknak egyszerűen vége.Aminek távoznia kell az távozik,de a közérzetem mindig jó marad.

  - Édesanyám 72 éves semmilyen gyógyszert nem szed,ha szüksége van rá kéri a REIKIT és a kezelés után napokig teljesen jól van.

  - Egy fiatalember motorbalesetben eltörte a térdét,ezt kezeltem és egy hét alatt összeforrt a csontja.A baleset utáni hatodik héten már újra motorozott.

  -Háziorvosom nyugállományba vonulása után daganatos beteg lett.Mindenféle orvosi kezelés után elfogadta a REIKI kezelést is, hamar észrevette a REIKI jótékony hatását,

   így fogalmazott: Zsuzsika ez egy csoda…………ez négy évvel ezelőtt történt azóta is jól van.

 
   Köszönöm hogy megoszthattam másokkal is az élményeimet.

  Üdv

 I.


 

 Beatrix: A távreikivel kapcsolatos élményeim.

Hát megbetegedtem. Azt hallottam semmi sem történik véletlenül. Az én betegségem sem volt az. De az elején az ember nem látja az végét. Mivel nem ismeri az egész történetet nincs rálátása. Nagyon félelmetes volt. Söt szörnyü.

Megfázással kezdödött aztán csak rosszabb lett. 3 hét után hozzájött a Calici vírus (hasmenés, hányás) Ezek után az ötödik héten állandó gyomorfájdalommal és hányingerrel küszködve, eröm végén járva úgy döntöttem hogy segítséget kérek. Írtam a Sipinek és távreikit kértem töletek.

Szeretném elmesélni az ezzel kapcsolatos élményeimet. Egyrészt azért hogy aki beteg eröt merítsen másrészt azért hogy tudjátok nem hiába való amit csináltok.

Az elsö reiki csodálatos érzés volt. Szenvedve vártam a 22-óra eljövetelét. Aztán azt éreztem hogy kezek érintenek és finom meleg energia áramlott belém. Negyed órával késöbb elmúlt a fájdalmam. Na nem végleg csak arra az éjjelre. Ez megismétlödött nap mint nap 3-4 napig. Napközben nem voltam jól aztán jött a reiki és jól voltam.

Egy kicsit elkeseredtem. Azt vártam ettöl az egésztöl hogy csodálatos módon vagy igen hamar meggyógyulok. Hát nem így történt. Még nem vagyok a betegségem végén de már tisztán látom a miérteket.

A betegségem brutálisan kivetett a megszokott hétköznapjaimból. Meg állította a gondolkodásomat. Egy hang ( aki én vagyok ) folyton gondolkodik a fejemben. De most nem volt képes rá mert amikor az ember a következö légvételért küzd akkor nincs más csak a MOST. Ez három héten keresztül kisebb nagyobb megszakitásokkal elég volt ahhoz, hogy megtörje a régi gondolatmenetemet.

Az agykontrollban olvastam elösször: Ügyelj gondolataidra, mert szavaiddá válnak!

Ügyelj szavaidra, mert tetteiddé válnak! Ügyelj tetteidre, mert szokásaiddá válnak!

Ügyelj szokásaidra, mert személyiségeddé válnak! Ügyelj személyiségedre, mert az lesz a sorsod!

És igaz. Mikor újra tudtam gondolkodni már valaki más voltam.És nagyon nem tetszett a régi személyiségem.Most ott tartok hogy újra építem magam.

Hát ezért nem gyógyultam meg azonnal. Mert ezt az utat valószínüleg végig kell járnom. Viszont a reiki sokat segített a lelkemnek. Bizakodóvá, jó kedvüvé tett. De ennél sokkal többet is. Megjelent a szinkronicitás az életemben.

Egyik este reiki alatt arra gondoltam milyen egyedül vagyok jó lenne ha lenne egy macskám. Aztán arra gondoltam nem mégsem lenne jó, a sok veszödség miatt amit egy panellakásban okoz. De mégis vágytam rá.Másnap a környéken élö macskák közül kettö meglátogatott. Az ablakból rálátok a kinti lépcsöre. Jöttek én kinyitottam az ajtót. Bejöttek tettek egy kört megsimogattam öket aztán elmentek.

 

Egy másik este nagyon le voltam törve  mivel egész nap rosszul voltam. Este már a repülö jegyeket nézegettem hogy én haza repülök a szüleimhez. Persze ahogy érezem magam ez nem volt lehetséges. Beszéltem is velük erröl. Aztán kértem a reikit hogy segítsen de nem tudtam kivárni a 22 órát, elaludtam. Másnap reggel munkába készülödés közben észre vettem hogy a szüleim kerestek. Hívtak üzenetet hagytak abban a pár percben amíg pont nem halottam a telefont. Felhívtam öket kicsit mérgesen, hiszen tudják milyen nehéz reggel munkába indulnom úgy hogy nem vagyok jól. Nagyon koncentrálok és megzavartak. Mi történhetett? Ök is ezt kérdezték kétségbeestetten. Az apu 22.05-kor felébredt és azt látta hogy ott állok a szobában szellem alakban és mosolygok. Nagyon megijedt és mondta hogy mennyek haza, de én csak nevettem. Aztán reggel elmonta az anyunak és kétségbeesve telefonáltak, hogy élek-e még.

 

Több vizsgálatra is kell mennem. Ma a gégészeten voltam. Annak ellenére, hogy mennyire nem érzem jól magam még soha életemben nem sikerült ennyire alaposan megnézniük. Az egész vizsgálat tökéletesen sikerült. Nagyon jó gyógyszereket kaptam.

 

Lesz még egy gyomor tükrözésem amiröl szintén beszámolok, mivel ez az utolsó kérésem most.Kezdem úgy érezni hogy nem bírok el több energiát. Kellemetlenné váltak 2-3 napja a reikizések. Úgy érzem most ez elég. Lehet hogy egy hét, egy hónap múlva újra kérem de most egyenlöre szüneteltetni fogjuk. Az utolsó reikit eseményre kérem ez pedig a gyomortükrözésem.Hogy minden úgy történjen ahogy annak történnie kell.

Addig is köszönöm hogy müködik az Aranyhíd Reiki Szolgálat. Köszönöm mindenkinek aki segített és segít. Tudjátok meg hogy müködik és nem hiába való amit tesztek.

 

Beatrix

2010. február


haza 3T kkt