Mrs Takata   

Sikertörténetek Takata asszony életrajzi regényéből

 

 

Asztma/tüdőtágulás

Elhívtak egy lakáshoz késő éjszaka, mert a vendég fulladt. Az asztmájára 2 órás kezelést adtam neki 10-től éjfélig és ő jobban lett, a görcs és a köhögés megszűnt. Mikor elmentem, könnyen vette a levegőt és mondta, hogy olyan jól érzi magát, mint régen. Összesen 4 kezelést adtam a hölgynek, de sikert értem el számos esetben asztma és tüdőtágulás kezelésében is.

Lepra

Miután a hölgy hazament, elkezdtem a házigazdával dolgozni. Erős, egészséges embernek látszott és jó külsejű, mindig kellemes és kedves volt. Észrevettem, hogy mindig zakót és sálat visel, nem számít, hogy milyen idő van, hideg vagy meleg, napsütéses vagy esős. sőt kesztyűt is viselt állandóan. Mikor barátaim látták, hogy rendszeresen megyek abba a házba, figyelmeztettek, hogy nem biztonságos oda járni. Megtudtam, hogy betegség támadta meg a férfi anyját és testvéreit. Az öccse egy lepratelepen volt. Ez egy új lehetőség volt számomra, segíteni akartam nekik. Kértem, változtassa meg étrendjét - ne egyen vörös húsokat, csak halat, tengeri moszatot, igyon gyógyteákat, zöldséglevet naponta - répa, zeller, cukorrépa keverékéből, hogy megtisztítsa a vérét. Emellett reikiztem mindennap, és micsoda változás történt 3 hónap múlva! Ezeknek a kezeléseknek a hatására újra egészséges lett. Most már rövid ujjú, kivágott nyakú inget visel, nem hord zakót és sálat. Levette a kesztyűjét, körmei kitűnő állapotban voltak, szemöldöke visszanőtt és testének puffadtsága megszűnt. Tökéletes állapotban volt, elmúlt a leprája.

 

Balesetek

Volt egy fiatal fiú, aki mindig bajba került. Soha nem az ő hibája volt, de úgy nézett ki vonzza a problémákat. Szülei nyugtalanok voltak és mondták, hogy minden amit csinál balszerencsét hoz. Kedves fiú volt, jó tanuló és nem akart negatív lenni, csak úgy tűnt nem tud segíteni magán. Felajánlotta, hogy segít az újságos fiúnak kihordani a lapokat, megmutatták, hogy kell bedobni az újságot a tornácra. Amikor bedobta az újság pattant a lépcsőn és keresztül ment az ablakon. Amikor labdajátékot játszott az iskolában és meglengette az ütőt, az egy másik fiú arcát találta el. Mindig ilyen dolgok történtek vele. Egyik sem volt szándékos, mind baleset, de őt nagyon bántotta és azt akarta tudni a Reiki segíthet-e neki. Mondtam előfordulhat, mivel a Reiki egy magasabb rezgést ad neki és az energia mennyiség hatására a balesetek megszűnhetnek, így megpróbáltuk. Mikor szembetaláltam magam egy új esettel, amivel nem találkoztam azelőtt, mindig azt mondtam, legjobb ha megpróbáljuk és meglátjuk működik-e a Reiki. Ez a fiú nagyon jól reagált a Reikire, életre pezsdült, a balesetek megszűntek. Minden negatív tapasztalása megszűnt és egy tisztelt diákká vált.

Daganatok

Volt egy asszony akinek abba kellett hagynia a tanítást az egészségi állapota miatt. Három éve képtelen volt dolgozni daganatos betegsége miatt. Elkezdte a Reiki kezelést és következő három hétben nem volt fájdalma, nem volt láza, de úgy érezte valami megmozdult benne, egy nagy szövetdarab kezdett elmúlni. Mondtam a Reiki dolgozik, eltávolít minden idegen testet. Nagyon egészségesnek érezte magát és mikor 21 nap után az aktivitás megszűnt a hasában és minden kitisztult, elkezdte visszahízni a 35 fontot, amit lefogyott. Amikor az orvos megvizsgálta mondta, hogy a daganat eltűnt. Az asszony boldog volt, mert nem kellett megoperálni. Nagy sikereim voltak a daganatok kezelésében, de egyik sem volt olyan nagy mint ez. Sok féle daganat van és néha szükséges a sebészi beavatkozás.

Kopaszság

Amikor 1941 dec. 7-én kitört a háború, egy család hívott, akik Pearl Harbor mellett éltek. Azt akarták, hogy a 21 éves fiukon segítsek. A hadseregben segített rendet rakni az ellenséges gépek támadása után. Sok katonát kaptak el rajtaütésszerűen és a hadseregnek szüksége volt önkéntesekre, hogy összeszedjék a sebesülteket. Ez a fiatalember egyike volt a segítőknek és nagyon megviselte, amiket látott. Mikor a nap végén haza ment, felment az emeletre, hogy kezet mosson a vacsorához. Amikor sokáig nem ment le, az anyja felment, hogy megnézze, mit csinál. A fia fésűvel és kefével a tükör előtt állt. Mikor fésülködött a fésű és a kefe tele lett hajjal. Minél többet fésülködött, annál több haja hullott ki. Végül teljesen kopasz lett és azt sem tudta, mit tegyen kétségbe esésében. Szülei próbálták vigasztalni, édesanyja készített neki egy kis sapkát, hogy azt viselje. Nagyon sajnálták a fiút és hívtak, hogy segítsek. Mentem, amilyen gyorsan tudtam és kész voltam maradni egy ideig, de a haj nem tud kinőni máról holnapra. Először a sokkot kellett oldani, aztán szükség volt a mindennapos Reiki kezelésre, ezért azt javasoltam, hogy az egész család végezze el a Reikit, így tudják folytatni a kezelést, amikor elmegyek. A család nagyon boldog volt és másnaptól a szülők segítettek nekem a kezelésben. Kb. 2 hónap után a fiatalember haja elkezdett visszanőni és 6 hónap múlva az egész fejét haj borította, de a fekete haja kis foltokban ősz volt, mivel túl nagy sokkot élt át.

Epilepszia

Volt egy család kinek a lánya 9 éves kora óta volt epilepsziás, sok rohama volt naponta. Az iskolabusz vezetője nem akart felelősséget vállalni érte és nem vitte el a kislányt, hacsak egy család tag nem kísérte őt, egyébként a családnak kellett a saját kocsijukon iskolába vinni. Mióta az édesanyjuknak dolgozni kellett, gondoskodni kellett a nagy családjáról nem tudta ezt a gyerekét minden nap iskolába vinni, így a kislány otthon maradt. Nagyon boldog volt, 4-5 éves játszótársai voltak. Ez így ment 10 évig. A lány 19 éves volt, mikor az anya gondolta, hogy talán van valami, ami segíthet a lányán, így kell hogy legyen, ezért elment Honoluluba, hogy az orvosok tudnak-e neki segíteni. Nem tudtak semmit, mivel már túl késő volt. Elvitte Kahunához is, a Hawaii gyógyítóhoz, ő végrehajtott egy szertartást, de mást nem tett érte. Végül valaki beszélt neki Mrs. Takatáról és ő azonnal eljött hozzám, mondtam neki ha van türelme, megpróbáljuk a Reikit egy éven keresztül. Elvállalom őt és néhány kezelés után, ha gondolja hogy segít, beavatnám önt és néhány családtagját és akkor tudják kezelni naponta többször. Beleegyezett, még ha egy évig is tart, mondván 9-től 19 évig olyan hosszú idő egy szenvedő ember számára, így mi az az egy év az életemben. A lányt hozták egy héten keresztül minden nap és utána beindult a tisztulási folyamat. Általában 2-3 ájulásos időszaka volt éjszaka, de a tisztulási folyamat alatt 7-8, így a családja keveset aludt.

Mondtam nekik: Többet szenved most, de ez szükséges, ebben a folyamatban tisztulnak ki a mérgek a szervezetből. Így működik a Reiki, és jobban fogja érezni magát a tisztulási folyamat után. Az anya bármit megtett, hogy segítsen, megváltoztatta a lánya étrendjét, elhagyta a fagylaltot, süteményeket, és a tisztulási folyamat után a lány jobban érezte magát és rohama egyre ritkábban volt. Októberben kezdtük a kezeléseket és tavaszra mondtam, hogy nem kell többet jönniük, a család tudja otthon kezelni őt. A javulás folytatódott és teljesen felépült az epilepsziából. Rohamok nélkül, normál életet tudott élni, segített a ház körül, főzött, varrt, olyan dolgokat csinált amire előtte nem volt képes, az egész család elégedett volt.

Balesetek

Egy nagy család egyik fia balesetet szenvedett egy reggel, amikor útban a mező felé egy 5 gallonos permetezőt cipelt tele gyomirtóval. Megcsúszott és elesett, az esés hatására a permetező kinyílt és a vegyszer belement a szemébe. Megpróbálta eldobni, de már túl késő volt, így elrohant az ültetvényre a gyógyszertárba. Az orvos nagyon aggódott, mondta hogy ebből a méregből egyetlen csepp is árthat a szemének, kezelte és bekötötte. Adott neki fájdalomcsillapítót és hazaküldte. Amint hazaért, a családja hívott. Sürgős eset Mrs. Takata. Tudna azonnal jönni? Nagyon elfoglalt voltam, tele volt a szoba emberekkel, akik kezelésre vártak, mondtam a családnak, megyek, mihelyt tudok, de időközben a család el tudja kezdeni a kezelést, könnyedén tegyék a kezüket a kötés tetejére, és adjanak Reikit. Ugyanolyan kezelést tudnak adni mint én, mert a Reiki ugyanaz önöknél is, mint nálam. Anya, lánya és a szomszédaik, akik mind elvégezték a tanfolyamot, kezelték, így minden percben kapott Reikit, rögtön a balesetétől kezdődően. Amikor délután megérkeztem, még aludt. Egész nap aludt és amikor felébredt, nagyon éhes volt. Emlékezett a balesetre, de nem volt fájdalma, nem érezte magát rosszul, csak enni akart. Másnap visszament az orvoshoz, aki nehezen fogadta el, hogy a fiatalembernek nem voltak fájdalmai, nem kellett a fájdalomcsillapító. A fiú nem egészen tudta, hogy magyarázza meg az orvosnak a Reiki kezeléseket. Amikor a kötést levették, a szeme még piros volt, de nem vesztette el a látását. Többet nem kellett bekötni a szemét, minden nap több órán keresztül kapott Reiki kezelést, így teljesen felépült. Bármikor baleset esetén az érintett részt kell kezelni, de a sokkot szintén oldani kell és célszerű egy teljes kezelést adni. Nagyon gyors gyógyulás várható, ha a kezelést azonnal elkezdjük.

Ízületi gyulladás / reuma

Néhányan ízületi gyulladással jönnek mások azt mondják reumájuk van. A megnevezések különbözőek lehetnek, de a kezelés ugyanaz. Teljes kezelést adunk, de ebben az esetben a hason kezdjük. Mikor az összes szerv egyensúlyba kerül a legtöbb ok megszűnik. Azután közvetlen a fájdalmas területet kezeljük. Az étrend változtatása is szükséges lehet, hogy mit eszel, az nagyon fontos. Nem számít, hogy milyen erős a fájdalom, a paciens jobban fogja érezni magát néhány kezelés után - 8 napot szoktam mondani - 4 nap és még 4 hogy helyre hozza az egészséget, további kezelés szükség szerint. Néha balesetekre vezethető vissza a fájdalom eredete. Fiatal korodban ha van egy kis duzzanat, figyelmen kívül hagyod, nincs hozzá türelmed, hogy teljesen meggyógyuljon, de lehet hogy 25 évvel később, amikor a méreganyagok megtelepednek ezen a gyenge ponton, akkor kezdődnek a fájdalmak. Amikor a fájdalmak elkezdődnek, rosszul érzed magad, már krónikussá vált. Reikivel mindig van remény. Amíg tart az élet és hajlandó vagy időt szánni a kezelésre, lehet segítség. A felépülés lépésről lépésre jöhet létre, mint ahogy a festékréteg mállik le, nem számít, hogy milyen mélyen van az ok elásva, a Reiki eléri és kimozdítja. Egy hölgy érkezett 80 km-ről a hiloi rendelőmbe, mondta hogy erős reumatikus fájdalmai vannak, éjjel nappal szenved tőle. Alig tudott menni a fájdalomtól. Amikor Reikiztem, minden szervet kimerült állapotban találtam. Az első alkalommal 2 órán át tartott a kezelés. Leginkább a lábai miatt aggódott, mert járás közben nagyon fájtak, így kezeltem azokat és mondtam, hogy a puffadás és duzzanat szűnni fog, de kicsit meg kell változtatnia az étrendjét, el kell hagynia az édességeket - süteményt, cukrot. Szüksége volt egy tisztításra, hogy segítsen eltávolítani a vizet a szervezetéből, ezért a fáról frissen szedett citromot préselt ki, meleg vízbe tette és kb. 6 pohárral ivott naponta.

Busszal jött minden nap 2 héten át és a második hét után fogyott és sokkal jobban érezte magát. Mivel 80 mérföld sok volt, hogy naponta jöjjön, bíztattam hogy végezze el a tanfolyamot, így tudja magát kezelni minden nap, és hozzám csak hetente egyszer kell jönnie. Két hónap után elvégezte a tanfolyamot, és amikor jöttek az ünnepek, néhány különleges kenyeret hozott nekem. Mondta, hogy sok éve ez volt az első alkalom, hogy tudott tésztát dagasztani, és meg akarta osztani velem a kenyeret.

Egy férfinek olyan súlyos ízületi gyulladása volt, hogy 5 hónapot töltött kórházban, de nem tudtak rajta segíteni, így végül haza küldték. Egy nagydarab férfi volt - 275 font -, amikor kezelésre jött, volt vele valaki, aki segített neki eljönni a házamhoz. Amikor elérték a lépcsőt, a férfi nem tudta felemelni a lábát 6 inch magasságba. Megállítottam és mondtam: Lehetetlen. Dúl nehéz önnek, hogy megemelje a lábát, így hogy tudnám felemelni a kezelő asztalra? Haza kell hogy menjen... Amikor azt mondtam, hogy "haza", ez a nagy darab férfi sírni kezdett, így folytattam: Nem fejeztem be a mondatomat. Elmegyek önhöz, és az otthonában fogom kezelni, így nem kell önt fel- és levinni a lépcsőn. Nagyon kedves. Azt gondoltam, nincs reményem.

Elmentem hozzá és egy teljes kezelést adtam. Mondta, hogy ez a fájdalma 7 éve tart és nagyon örül, hogy reménykedhet az eredményben. A feleségének is könnyek voltak a szemében, segíteni akart és nagyon közreműködő volt. Megígértem, hogy minden nap járok egy hónapon át, biztosítottam őt, ha minden rendben megy, képes lesz fájdalom nélkül járni.

A felesége jó segítő volt, mert nagyon vallásos. Minden vasárnap templomba járt, kérdeztem, hogy a férje szintén jár-e. Nem mindig, ha csak rá nem beszélem valamilyen ürüggyel. Egy hét kezelés után elkezdődtek a változások. A tisztulási folyamat beindult, mindent megmozgatott, még a vérkeringését is. Mondtam, hogy igyon citromos vizet és kicsit változtasson az étrendjén. Egyen halat és kevesebb húst, és szüksége van több friss zöldségre, pl. zsázsa, zeller. Megígérte, hogy bármit megpróbál, amit javasolok, hogy könnyítse a munkát.

A 2. héten olyan sokat javult hogy képes volt felkelni és körbe sétálni a házat. A kezelést folytattam, és a 3. héten egy piros folt jelent meg a jobb könyökén. Ez a folt egyre nőtt és a 4. napon olyan volt, mint egy léggömb, folyadék volt benne. Aggódott miatta és kérdezte, mi történik. Mondtam, hogy én csak kezelem és hagyom, hogy a Reiki működjön.

Néhány nap után, mikor ezt a területet kezeltem, kifakadt. Vártam, hogy ez fog történni, ezért megfogtam egy régi lepedőt, ami mellettem volt, és betakartam, amíg a fehér, csomós folyadék jött belőle, olyan volt mint a gomolyatúró. Mondtam, hogy kalcium volt, ami a fájdalmat okozta az ízületeiben. Itt oldódott a szervezetéből és a megkönnyebbüléshez minden toxinnak ki kell ürülni. Néhány nap alatt a nyílás teljesen begyógyult, nem voltak fájdalmai. Könnyen járt, így mondtam, menjen el orvoshoz, amíg a nyílás még nyitva volt, és mondja el, mi történt. Az orvos elégedett volt a javulása láttán.

A hónap végére lefogyott és teljesen fájdalom nélkül tudott menni, mondtam neki: Öltözzön fel és sétáljon el a feleségével a templomba, térdeljen le az oltár előtt és adjon hálát Istennek, hogy újra fájdalom nélkül tud járni. Beleegyezett, és amikor elkezdett öltözködni, az öltönyét túl bőnek találta, így felvette azt, amit sok évvel korábban az esküvőjén viselt; tökéletesen illett rá.

Nem kellett többet eljárni hozzá kezelni, ő jött hozzám hetente egyszer. Gondoltam, hogy fog járni az év hátra levő részében, de nem jött, mert túl elfoglalt volt. Labdajátékokat játszott, kókuszdió fára mászott, horgászott a fiával. Nem volt szüksége több kezelésre.

Tisztulási folyamat

Kezelés alatt a legtöbb krónikus betegségnél tisztulási folyamat indul be. A tisztulás alatt néha olyan hevesek a reakciók, hogy az emberek panaszkodnak: ahelyett, hogy jobban lennének, sokkal rosszabbul vannak. Ez azt jelenti, hogy szervezetük elfogadja a Reikit és az jól dolgozik, ezért folytatjuk a kezelést és köszönetet mondunk a belső tisztulásért. Mondom nekik, hogy fogadják el a fájdalmat, mert egy nagy változás felkavaró és folytatni kell, hogy az kikerüljön a szervezetükből. Ez nagyon fontos a Reikiben, így bármikor, ha fellép egy reakció, azt kéne mondanunk "Hála Isten, működik" Türelem kell, és ha szükséges, el kell viselni néhány napig, így működik a Reiki, tisztítja az egész szervezetet.

Fejfájások

Sok oka lehet a fejfájásnak. Volt egy férfi, aki minden vacsora után fejfájástól szenvedett, nem akart rászokni gyógyszerekre, így minden este, mielőtt lefeküdt, sétált egyet, hátha a friss levegő segít neki. Egy este elment a házam előtt. Elhatározta, hogy megáll, mert hallott másokat Mrs. Takatáról beszélni. Mondta, hogy minden este fejfájása van és nem tudja miért. A hasán kezdtem a kezelést, ő kifogásolta, mivel fejfájása van és nem a hasa fáj. Elmagyaráztam, hogy keresem az okot, mielőtt az érintett területet kezelem. Mikor az epehólyag és húgyhólyag területén voltam, erős vibrálást éreztem a kezemben.

Mondtam, hogy talán megtaláltuk az okot és folytattam a kezelést azon a területen. Azután kezeltem a fejét és a hátát, egy teljes kezelést adtam. Mikor befejeztem, mondta, hogy nagyon különös volt, mert a hasára koncentráltam és azután a fejére, minden fájdalma elmúlt. Nagyon felszabadult volt, amikor elment. Beszéltem a feleségével és elmagyaráztam, hogy valószínűleg a túl sok édesség okozta a fejfájást, azóta nincs édesség, nincs fejfájás.


 E-mail küldése      Ha levelet akarsz írni nekünk, itt megteheted.  

 haza       WebWorks: 3T kkt -- Sipi